Het Vlijthof is een kleinschalig en gezellig activiteitencentrum voor 55 plussers. Het centrum heeft drie zalen en een grote bar. Grote zaal met een oppervlakte van 125m2, geschikt voor ca. 90 personen Kleine zaal met een oppervlakte van 30m2,  geschikt voor ca. 20 personen Biljartzaal met een oppervlakte van 70m2, met drie professionele biljarttafels Bargedeelte met een oppervlakte van ca 85m2
De kleine zaal is zeer geschikt voor kleine vergaderingen, cur- sussen etc. Maximaal aantal personen voor deze ruimte is ca 20 personen. Door het openen van de schuif- wand is de zaal te betrekken bij de centrale ruimte.
I n het Vlijthof kunt u terecht voor al uw activiteiten. Wilt u een partijtje organiseren of heeft u iets te vieren? Bij het Vlijthof kunt u terecht. Wel vragen wij u dat u uw consumpties en/of hapjes van ons af neemt. Maak een afspraak met onze beheerster en hoor wat verder de mogelijkheden zijn en maak zo- doende een groot succes van uw feest.
Vergaderingen in de grote zaal met een groter aantal mensen is geen probleem. Samen met onze be- heerster neemt u de stoel en tafelopstelling door. Heeft u een beamer en/of een headset nodig? Ook dat is geen probleem.
In de pauze en na afloop staan onze mensen voor u klaar om u te voorzien van een hapje en een drankje
Biljartzaal met drie professionele biljart-tafels
Ontwerp en beheer: Ruud de Boer ©2015-2023